vrijdag 6 april 2012

Nog een klein verslag van de Motorbeurs Utrecht

Proost op de overwinning!

Proost op de overwinning

Een echte motorvrouw

Motorvrouw in hart en nieren

Super blij!

Bloemen!

'Nog nooit door zoveel vreemde mensen gekust'

Motorvrouw van het jaar Corine Toirkens geeft een update hoe het allemaal met haar gegaan is: van de weg naar de verkiezing toe, tot de bekendmaking en vooral alle positieve aandacht daarna.

'Hoe ga je naar de bekendmaking van deze verkiezing toe? Ik voelde me al super blij met het feit dat ik überhaupt uitgekozen was als kandidaat. Omdat het publiek een stem mocht uitbrengen had ik aan mijn netwerk van motorvrienden laten weten dat ze dit via deze site van de Motorbeurs moesten doen.

Ik wist wel dat via Radio Veronica ook gestemd kon worden, maar ging er van uit dat alles op een hoop werd gegooid en dat percentage in totaliteit mee zou tellen. Niks was minder waar bleek achteraf: de Motorbeurs en Veronica telden apart mee. Wat een ervaring! Ontzettend leuk om mee te maken, een blog bijhouden, vliegen naar Cartagena - hotel - racecircuit, artikelen in de kranten, interviews op de radio, in de MOTO’73 … Woooow!
Ik vond het bijzonder dat ik via de Veronicasite de meeste stemmen had gekregen. Dat was dus totaal onverwacht. Ik vond het interview met Rick van Velthuyzen echt gaaf om te doen, echter stemmen van het luisterend publiek had ik niet verwacht. En dan hoor je de uitslag…… Ik had zelf niet eens in de gaten dat ik het geworden was. Ik kon het niet geloven. Vanaf dat moment werd het een rollercoaster van de bovenste plank! Zelfs mijn GSM kon de drukte van de berichtjes, sms-sen, whats apps, Viber, FB en ga zo maar door niet meer aan. De schrijvende pers bleef maar bellen. AD, Telegraaf, Parool, ED, Trompetter en meer.

De volgende dag had ik gewoon een vroege dienst en kon tussen de bedrijven door af en toe een afspraak maken om teruggebeld te worden. Patiënten gaan nu eenmaal voor! Die middag was ik om 15.00 uur klaar met mijn werk en thuis stonden al 3 journalisten/fotografen te wachten op me. Het was prachtig weer, de eerste zonnestralen kwamen er door, dus mijn FJR de schuur uit en op de gevoelige plaat. Wat een geweldige ervaring om deze aandacht te krijgen…… Heel onwennig!

Eind van die week ging de de Motorbeurs van start en kon ik de vele dames aanspreken om zeker mee te komen. Ik ben zelf elke dag naar de beurs geweest…heerlijk met de motor op en neer gereden, mocht op een prominente plek bij de hoofdingang parkeren en vervolgens dagelijks genieten van al het moois wat er te zien was! Het leuke was dat veel bezoekers mijn motor al herkend hadden bij de ingang en me dat ook vertelden toen ze me tegenkwamen. Jee, wat ben ik die beursdagen door veel vreemden gekust.
Ik zal het komend jaar vast gaan leggen wat ik allemaal meemaak en proberen op die manier mensen te laten lezen, voelen en zien, wat motorrijden kan inhouden. Om dit alles wereldkundig te maken heb ik uiteindelijk de website die al langere tijd in de koelkast staat nu in de maak en die zal naar alle waarschijnlijkheid binnen nu en anderhalve maand on line komen. Met deze site wil ik een vraagbaakfunctie creëren voor meiden die wel graag willen rijden, maar net die ene stap niet helemaal durven te maken.

Motorrijden leer je pas als je je rijbewijs hebt gehaald. Niemand kijkt meer mee, maar doe je het allemaal wel goed? Kan je nog hulp gebruiken en daardoor je plezier in het rijden nog veel meer vergroten? Ik denk van wel! Dus ik wil op mijn nieuwe website in ieder geval een forum openen voor inhoudelijke motorgerelateerde vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten