dinsdag 3 april 2012

1 april is weer voorbij..........

En toch was het spannend.....
Ik had de keuze gemaakt om op een erg moeilijke datum de eerste Ladiesday te organiseren vanuit Motomoda.
Via Facebook en wat mondelinge reclame via Omroep Brabant een oproep gedaan om meiden naar de start te krijgen van de " Doe eens gek en stap op de motor" - toertocht voor dames.
Uiteindelijk verschijnen er 15 meiden aan de start.
Toen ik smorgens wakker werd had ik meteen een happy gevoel. Had geslapen zonder de gordijnen te sluiten en dit was hoe ik wakker werd...
De dag begint in ieder geval perfect. Dan kan het voor mij al niet meer stuk. S' nachts hebben we weliswaar nog nachtvorst gehad, maar dat mag de pret niet drukken. Als de meiden in de ochtend maar rekening houden met opgevroren plekken op de weg. Ik ga ervanuit dat dat helemaal goed komt!

De zaak wordt geopend, de koffie is klaar, de natte keek gesneden en we kunnen de dames verwelkomen. Een voor een druppelen ze binnen en we maken kennis. Sommigen trillen ietwat tijdens het voorstellen...Kou of spanning?
Maakt helemaal niet uit. We gaan er fijn voor een gezellige dag te maken met eens alle aandacht voor onszelf.
Voor aanvang een kleine uitleg over de groepsverdeling en hoe nu eigenlijk te rijden in een groep. Blokformatie - elkaar onderling niet inhalen - als je je opvolgster niet meer ziet even stoppen want dan komt dat signaal vanzelf naar de voorrijdster - bij problemen even een vuist omhoog en die vooral even overnemen richting de voorkant van de groep.....
Meiden ....allereerst .... mijn complimenten aan jullie voor de manier waarop jullie je open hebben opgesteld en eerlijk hebben vertelt hoe jullie tegen zo'n dag als vandaag aankeken.

Wil je de foto's groter zien - klik er een keer op en je kan ze allemaal doorlopen op groter formaat....
Tis maar een weetje!

Ik heb geprobeerd daar rekening mee te houden en gedurende de dag zag ik in alle helmen een brede "smile" ontstaan die er niet meer af ging.
Ik denk dus dat de dag voor de volle 100 % geslaagd is!
Ik had de groep met allemaal mensen die geen ervaring hadden en ik kan alleen maar zeggen:
Ik ben heel trots op jullie!!!
Ik zag een groei gedurende de dag, bij aanvang heel rustig gereden en uiteindelijk kon ik het tempo best wel wat op gaan schroeven.
Het zag er in mijn spiegels er mooi uit!
Ik hoorde na afloop ook dat jullie er zelf ook zo van hadden genoten om met die sliert van 16 motoren naar het eindhpunt te rijden.
Een GAAF gezicht is dat he!

En zal ik nou eens wat zeggen...dat gevoel wat je toen had....hoe dat vast want zo is motorrijden nou altijd!!!!

Bijgaand nog een compilatie van foto's en de rest zal ik in een picasa album zetten. Maar zoals jullie weten - het werk gaat ook gewoon door en de nachtdienst eist altijd een beetje zijn tol. Deze week staat e.e.a. on line!.

MEIDEN - uit de grond van mijn hart - BEDANKT DAT JULLIE MIJ ZO EEN ONTZETTEND LEUKE EN FIJNE DAG HEBBEN GEGEVEN.

Voor een volgende keer hoop ik dat ieder van jullie minimaal 1 andere meid meebrengen die motorrijden wil ontdekken zoals jullie het hebben kunnen doen.

JULLIE WAREN FANTASTISCH!!!!!
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten